Прикордонники Львівського загону затримали контрабандиста без документів

26.05.2020 08:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Чоловік, ймовірно, хотів скористатися арсеналом засобів, щоб непомітно перейти контрольно-слідову смугу, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
У автомобілі мешканця Львівщини митники виявили 820 пачок сигарет

У п'ятницю, 22 травня, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Амбуків», що у Волинській області, прикордонниками Львівського загону було виявлено громадянина України, який не міг пояснити мету свого перебування у прикордонні. 

Жодних документів, які посвідчують особу, чоловік при собі не мав. Порушника прикордонного режиму запросили у підрозділ для складання документів про адміністративне правопорушення за ст. 202 КУпАП, яке передбачає штраф. 

Згодом прикордонники знайшли в кущах гумовий човен, помпу, одне весло, три паси з карабінами та шість поролонових накладок на взуття для подолання контрольно - слідової смуги. Ймовірно чоловік хотів скористатися цим арсеналом, щоб непомітно перейти контрольно-слідову смугу. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів