На Львівщині за 80 км проїзду до кордону з Польщею стягують 1200 гривень

31.05.2020 19:24   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

За відсутності громадського транспорту здирництвом займається перевізник з "високим дахом" у Львові, пише - Щоденний Львів.

Про це написала редакторка Мостиської районної газети Галина Сорока у Фейсбуці: "Чи б могли львівські журналісти провести розслідування і допомогти у цій ситуації. На Мостиський напрям не дозволяють перевізнику запустити маршрутки (натомість в інших регіонах вже два тижні їздять маршрутки - Самбір, Золочів, інш). Здавалося б - карантин. А виявилося - зовсім інші бізнесові інтереси переслідують відомі у Львові люди, які зв"язані з перевезеннями. Заробляють.

Відкрили піший в Шегинях, але маршруткам, які раніше, до карантину курсували, не дозволили перевезення. Якби нормально їздив громадський транспорт - з дотриманням карантинних вимог - то такого рекету б не було в Шегинях. Вигідно якійсь купці людей, які наживаються на цій непростій ситуації в Україні. Адже з Шегинів до Львова - 50 грн у маршрутці, а сьогодні перевізник (чий? кажуть, відомої людини у Львові, про яку часто пишуть у вашій групі) бере 1200. Що за "безпрєдєл", кому це вигідно?

Тому і не хочуть запускати громадський транспорт на Мостиський напрям. Звертаюся до львівських журналістів, буду писати в ОДА, щоб розслідували цю справу. Адже ми живемо ніби у правовій державі...

А мешканці Мостищини відрізані зовсім від райцентру, Львова - нема чим доїхати на роботу. Та й крім коронавірусу є інші хвороби - багатьом потрібна елементарна консультація у вузьких спеціалістів у Львові. Добре, що працюють Епіцентри, АТБ, інші великі маркети і заклади, тут не бояться поширення небезпечної недуги (!). Зате громадський транспорт (можна приписати і тут обмеження у пасажирах, пільгах, дотримання вимог- маски, рукавиці) чомусь на Мостиський напрям не дозволяють !


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів