Біля Львова, у жахливій автотрощі на перехресті, загинув 24-річний чоловік

Сталося зіткнення легкового автомобіля з вантажівкою.

06.06.2020 16:04   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині внаслідок зіткнення легковика з вантажним автомобілем, загинув 24-річний  чоловік, який перебував за кермом “Шевроле Авеоˮ.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 3 червня близько о 17:50 год. на автодорозі “Львів-Шегиніˮ (перехрестя с. Зимна Вода – с. Лапаївка).

Водій автомобіля “Шевроле Авеоˮ, 24-річний мешканець с. Суховоля Городоцького району,  на регульованому перехресті, що веде у с. Лапаївка рухаючись з сторони с. Сокільники намагався здійснити маневр – поворот ліворуч, виїхав на зустрічну смугу, де відбулось зіткнення з вантажним автомобілем марки “Вольвоˮ, під керуванням мешканця Запорізької області 1968 року народження.

В результаті зіткнення водій легковика загинув на місці пригоди. Обставини події встановлюються.

За даними відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 77 дорожньо-транспортних пригод, п’ять з них – з потерпілими. 30 автопригод сталось на дорогах області, ще 47 – у Львові. Внаслідок ДТП одна особа загинула, ще п’ять – були травмовані.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія