У центрі Львова бійка з ножами, є постраждалі (Фото)

Патрульні надали домедичну допомогу двом потерпілим внаслідок конфлікту.

09.06.2020 21:31   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Велопатруль та екіпаж 4 батальйону отримали виклик на вулицю Сербську, де відбувалася бійка між трьома особами. Зі слів очевидців, вони розмахували ножами.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Про це пише - Четверта студія з посиланням на прес-службу патрульної поліції Львівської області.

Як з’ясувалося на місці, кожен з учасників отримав тілесні ушкодження. Один із них лежав із ножовим пораненням в ділянці бедра. Біля нього стояли вже працівники Муніципальної варти.

Патрульний 4 батальйону Роман Хамардюк надав домедичну допомогу чоловікові затиснувши джгутом ногу, відтак, зупинив кровотечу.

Тим часом велопатруль вирушив наздоганяти ще двох учасників. Одного із них з незначним пораненням правої ноги виявили на вулиці Братів Рогатинців. 35-річний мешканець Жовківського району відмовився від госпіталізації.

Третього наздогнали на вулиці Староєврейській і він йшов в напрямку вулиці Підвальної і мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

У 47-річного львів’янина, було проникаюче поранення поперека. Він втрачав кров. Велопатрульний Юрій Садига не гаючи часу почав надавати йому допомогу.

Він зафіксував чоловіка і затиснув отвір та зупинив кровотечу. Медики госпіталізували потерпілого.

Обставини конфлікту з’ясовують слідчі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія