У Львові гасили пожежу на шостому поверсі дев'ятиповерхівки

16.06.2020 10:47   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

13 червня о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Тролейбусна.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

За даними ГУ ДСНС у Львівській області, пожежа виникла в квартирі на шостому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. До місця події негайно виїхали вогнеборці 4-ої, 30-ої, 2-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області, пише - WestNews.info.

На момент прибуття пожежників до місця виклику, з вікон квартири на шостому поверсі вибивався густий чорний дим. В квартирі, де виникла пожежа знаходився власник, який самостійно не міг покинути помешкання. Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, не всі мешканці будинку могли самостійно вийти на свіже повітря.

Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей. За допомогою колінчастого автопідіймача рятувальники потрапили у квартиру, віднайшли власника та спустили на землю, де передали медикам.

Внаслідок пожежі власник квартири – чоловік  1982 року народження отримав отруєння продуктами горіння та був госпіталізований у Львівську обласну клінічну лікарню. Паралельно з проведенням рятувальних робіт власника квартири, вогнеборці вивели із задимлених помешкань будинку також 11 осіб, що самостійно не могли вийти на свіже повітря.

О 02:08 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, та о 02:10 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м., пошкодив речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 21 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info