На Львівщині припинено діяльність злочинної групи, яка торгувала наркотиками

23.06.2020 23:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Під процесуальним керівництвом Червоноградської місцевої прокуратури, слідчими Сокальського відділення поліції та оперативниками Управління протидії наркозлочинності Львівщини, задокументовано факти збуту на території Сокальщини наркотичних засобів та психотропних речовин групою осіб віком від 17 до 22 років.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що канал збуту «канабісу» та психотропних речовин фігуранти налагодили через інтернет-месенджер, а товар розміщували у так званих «закладках».

Після перерахунку коштів на електронні гаманці пересилали «покупцям» координати місць, де вони могли знайти «товар».

На цей час проведено 6 санкціонованих обшуків, у ході яких виявлено та вилучено значну кількість амфетаміну, зброю, набої, мобільні телефони та сім-карти різних операторів, комп’ютерну техніку, банківські картки та грошові кошти, можливо отримані від незаконної діяльності. Стосовно усього призначено необхідні експертизи.

Трьох імовірних зловмисників затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

 Чотирьом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Крім цього, слідчим суддею Сокальського районного суду трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб, а ще одному, який виявився неповнолітнім, домашній арешт.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення каналів надходження наркотичних засобів та психотропних речовин, а також інших осіб, причетних до скоєння злочинів.

Довідково: санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews