ДТП на Львівщині: є жертви

14.07.2020 10:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У місті Червоноград на Львівщині, внаслідок ДТП одна людина загинула, ще двоє – отримали травми.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Як пише - Четверта Студія, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 11 липня о 14:20 год у м. Червоноград.

У водія автомобіля “ВАЗ-2121”, мешканця м. Червоноград 1951 року народження, котрий рухався по вул. Львівській в м. Червоноград, погіршився стан здоров’я. Внаслідок цього водій не впорався з керуванням та автомобіль виїхав за межі проїжджої частини на праве узбіччя, де здійснив наїзд на пішохода, мешканця м. Червоноград 1972 року народження, який вів велосипед. В подальшому автомобіль з’їхав з моста в річку “Солокія”.

В результаті ДТП водій автомобіля загинув на місці події, пасажир автомобіля, мешканець м. Червоноград 1950 року народження, отримав тілесні ушкодження та з діагнозом: “ЗЧМТ, СГМ, забійна рана голови”, госпіталізований в нейрохірургічне відділення Червоноградської ЦМЛ. Пішохід під час ДТП отримав тілесні ушкодження та з діагнозом: “ЗЧМТ, СГМ, політравма”, госпіталізований в реанімаційне відділення Червоноградської ЦМЛ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews