На Львівщині керівник підрозділу Держприкордонслужби вимагав гроші з підлеглих

02.08.2020 13:27   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Служба безпеки України задокументувала протиправну діяльність командира групи Державної прикордонної служби у Львівській області, причетного до систематичного одержання хабарів.

Читайте також

Екс-керівника райлікарні звинувачують у розтраті коштів з бюджету
Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомили в СБУ, пише - WestNews.info.

За даним досудового слідства, посадовець налагодив корупційний механізм вимагання грошей з підлеглих. За різні суми він вирішував питання щодо переведення на інше місце несення служби, ненаправлення у відрядження на більш складні прикордонні ділянки, а також уникнення відповідальності за прогули.

Правоохоронці затримали фігуранта відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання хабара у розмірі 600 американських доларів.
Наразі тривають обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та інших осіб, можливо причетних до протиправної діяльності.

Викриття зловмисника проводилось спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львів під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info