Смачна піца зі швидкою доставкою

03.08.2020 10:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Всесвітня мережа піцерій Domino’s Pizza є і у Львові. Для тих, хто нічого не знає про цю мережу, варто сказати, що її заклади представлені у 80 країнах світу. В Україні піцерії працюють уже більше 10 років. За весь цей час куплено більш ніж 10 млн піц.

Переваги Domino’s Pizza над іншими закладами

Domino’s Pizza – доставка піци №1 у Львові. Переважна більшість клієнтів задоволена смаком страв та швидкістю обслуговування. Жителі і гості міста, які хоч раз замовляли їжу з доставкою в інших компаніях, зазвичай критикують якість сервісу. Їжа їде на замовлену адресу більше години й встигає охолонути. Отримати задоволення від холодної піци неможливо навіть дуже голодній людині.

Звернення до Domino’s Pizza дозволяє отримати замовлення протягом півгодини. Доставка проводиться в спеціальному транспорті в герметичних термобоксах. У таких умовах їжа залишається свіжою, тому страву смачно поїсти самому та не соромно поставити на стіл для гостей.

Ще однією перевагою мережі є велика кількість рецептів піци:

- класика;

- легендарні;

- дієтичні;

- м’ясні;

- рибні;

- преміальні.

Кожен із варіантів представлено в декількох розмірах. Для дитини можна вибрати маленьку піцу, для дорослого — середню, а для компанії — велику.

null

Найкращий сервіс доставки їжі у Львові

Замовлення в Domino’s Pizza — це зручно та сучасно. Найкращий спосіб замовлення — використання сайту. Тут можна сформувати власну піцу з десятків інгредієнтів та отримати інші можливості. Якщо є алергія на певний компонент, то його можна виключити зі складу. Це яскраве підтвердження турботи про здоров’я та поваги до кожного клієнта.

Бажаєте замовити інші страви, крім піци? Немає нічого простіше. Асортимент піцерії доповнюють різноманітні закуски, напої та десерти. Закуски та десерти також приготовані за власними рецептами й встигли стати родзинкою мережі Domino’s. Багато клієнтів полюбляють саме солодкі страви компанії. Таким чином, Domino’s – оптимальний варіант, коли потрібно накрити стіл для гостей або просто смачно поїсти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews