Львівські прокурори обвинувачують поліцейську у зливі конфіденційної інформації

03.09.2020 11:46   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля
Прокурори скерували обвинувальний акт стосовно 29-річної слідчої одного із відділів поліції м.Львова у понеділок, 31 серпня 2020 року.

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

За версією слідства, капітан поліції незаконно збирала та передавала третім особам конфіденційну інформацію щодо телефонних дзвінків тих чи інших осіб.

Встановлено, що правоохоронниця отримувала доступ до інформації мобільного оператора на основі підроблених протоколів допиту. У ці протоколи жінка вносила номери телефонів, які її цікавили, а самі документи – передавала до суду, щоб отримати дозвіл на отримання конфіденційних даних, які потім передавала «замовникам». 

Викрили зловмисницю 28 травня цього року слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові та фахівці Управління СБУ у Львівській області, під процесуальним керівництвом Прокуратури Львівської області та повідомили про підозру.

Їй інкримінували ч.2 ст.182 (порушення недоторканості приватного життя) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Тепер вину фігурантки прокурори доводитимуть у Сихівському районному суді м.Львова. 
Їй загрожує до 5 років ув’язнення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews