За ухиляння від призову - на рік у в'язницю

Мешканцю с.Гірське (Миколаївський район) винесли вирок за ухиляння від призову.

25.09.2020 17:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Під процесуальним керівництвом Золочівської місцевої прокуратури Миколаївський районний суд Львівської області засудив за ухилення від призову на строкову службу 20-річного жителя с.Гірське (Миколаївський район).

Читайте також

Призовники уникали у Львові служби за хабарі
Головний військовий комісар Львівщини розповів про особливості осіннього призову

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що молодик перебував на обліку призовників Миколаївського районного військового комісаріату, пройшов медичну комісію, однак коли отримав від повістку для проходження служби у лавах Збройних сил України, без поважних причин не прибув до Миколаївського РВК.

При цьому, фігурант достеменно знав, яка відповідальність передбачена за ухилення від призову, так як власноручно підписав повістку, де це було зазначено.

Відтак, своїми діями обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, передбачене  ст.335  КК України (ухилення від призову на строкову військову службу).

Відповідно до вироку районного суду, хлопця засуджено до покарання у виді 1 року обмеження волі  з іспитовим строком 1 рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews