Юна львів'янка стала віце-чемпіонкою України з боксу серед жінок-молоді в Харкові

05.10.2020 12:22   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 3 жовтня, в Харкові завершився чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат. Єдина львів’янка, яка виступила у категорії жінок-молоді (2002-2003 р.н.) була Тетяна Дачишин і вона зуміла стати срібною медалісткою змагань у ваговій категорії до 64 кг.

Читайте також

Веслувальники Львівщини здобули 19 медалей особистого чемпіонату України

Про це повідомляє Відділення НОК України у Львівській області, пише - Вголос.

Вихованка відомого львівського боксера, майстра спорту України міжнародного класу, а нині успішного тренера
Академія боксу Андрія Котельника.

Романа Джумана в першому бою на турнірі перемогла за рішенням суддів киянку Анну Крикун, а в другому – у півфіналі – хмельничанку Ольгу Барабаш. Уже в середині першого раунду рефері зафіксував перемогу львів’янки за явної переваги.

У фінальному поєдинку Тетяна Дачишин поступилася за очками значно більш досвідченій і габаритнішій Марині Стойко з Київщини – вона майстер спорту України, чемпіонка України, переможниця міжнародних змагань.

У змаганнях юніорок (2004-2005 р.н.) львів’янки вибороли чотири медалі: Яна Зензелюк (до 63 кг) стала срібною призеркою, а Вікторія Мілова (до 48 кг), Христина Бахматьїєва (до 50 кг) і Діана Комлик (до 63 кг) здобули “бронзу”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос