Врятував сусід: у Львові чоловік під наркотиками хотів покінчити з життям

17.10.2020 19:25   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульні знімали з даху молодого чоловіка з ознаками наркотичного сп'яніння.

Читайте також

Львівська волонтерка, яка намагалася себе підпалити, погрожує голодуванням
На Львівщині військовослужбовець намагався покінчити життя самогубством у присутності командира
Львівські патрульні врятували 32-річну жінку від самогубства

Про це повідомили 16 жовтня у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області, пише - Гал-інфо.

Патрульні 1 батальйону Ігор Буй та Роман Вознічка, сьогодні близько 2-ї години ночі, отримали виклик з лінії 102, що на вулиці Генерала Чупринки чоловік здійснює спробу самогубства.

Через 2 хвилини інспектори були на місці події і зустрілися із заявником. Молодий чоловік розповів, що винаймає з другом помешкання і той почав поводиться неадекватно. Напередодні бив посуд в квартирі, а під час останньої розмови розповів, що занедужав важкою невиліковною хворобою і через це він хоче покінчити із життям.

Сьогодні сусід почув в кімнаті Дмитра дивні звуки. Оскільки дуже хвилювався за товариша — вирішив перевірити, що там. Відчинивши двері, він зрозумів, що друг виліз на дах через мансардне вікно.

Інспектори спочатку покликали хлопця і оглянули частину даху. Оскільки 25-річний чоловік не відгукнувся, а конструкції даху заважали оглядовості, інспектор Ігор Буй піднявся на слизький від дощу дах.

Поліцейський кілька хвилин шукав Дмитра і кликав. Однієї миті він побачив його і не втримавшись на ногах з'їхав з верхівки даху. На щастя, конструкції затримали патрульного.

Чоловік поводився дивно. Плутався в поясненнях своєї поведінки. Казав, що має галюцинації і жодного слова про самогубство. Патрульний переконав повернутися Дмитра до помешкання де на нього чекали медики, які ушпиталили його до спеціального закладу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо