ДТП на Львівщині: загинуло троє людей (Фото)

24.10.2020 16:22   Джерело: «Четверта студія»
Опубліковано : Патрік Скеля

23 жовтня близько 19:40 год, на автодорозі «Київ-Чоп» (кільцева дорога м. Львова, с. Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району) водій автомобіля «Peugeot-307» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху де допустив зіткнення з автомобілем «Renault Scenic». Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «Peugeot-307», пасажир автомобіля «Renault Scenic» загинули на місці ДТП. Водій автомобіля «Renault Scenic» у важкому стані госпіталізований до Львівської ЛШМД.

Читайте також

У Львові водія автобуса засудили до 5 років в'язниці за наїзд на дитину
У Львові Mercedes на смерть збив жінку-пішохода
Іноземець скоїв смертельний наїзд вантажівкою на львів’янина

Як пише - «Четверта студія», про це йдеться у повідомленні департаменту цивільного захисту Львівської ОДА.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася  23 жовтня, о 19.35, на автодорозі Київ-Чоп, у селі Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського  району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Пежо», 32-річний  львів’янин не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв  зіткнення з автомобілем «Рено Сценік», за кермом якого перебував 65-річний мешканець Львова.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, на місці загинули троє осіб – 73-річна пасажирка автомобіля «Рено», а також водій «Пежо» та його 34-річний пасажир.  Особисті дані загиблих уточнюються. Водія легковика  «Рено» з  травмами доставили до лікарні.

За фактом  слідчі відділу  розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального  кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до десяти років позбавлення волі . Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «Четверта студія»