На Львівщині повідомили про підозру жінці, яка надала неправдиві відомості у відділ ведення державного реєстру виборців

28.10.2020 09:46   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури слідчими Бориславського відділу поліції Дрогобицького ВП ГУ НП у Львівській області цьогоріч, 26 жовтня, повідомлено про підозру мешканці міста Борислава у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.158 (надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або інше несанкціоноване втручання в роботу Державного реєстру виборців) КК України.

Читайте також

Прокурори вимагають повернути львів’янам приміщення вартістю понад 700 тис грн
Прокуратура Сколівщини судиться за сплату громаді Славська 175 тис грн пайової участі

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що жінка умисно подала працівнику відділу ведення державного реєстру виборців Бориславської міської ради неправдиві відомості про зміну місця голосування свого чоловіка на іншу адресу в смт Східниця, де він фактично не проживає та не проживав.

На цей час досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини кримінального правопорушення.

Санкцією інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк п’ять років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews