На Львівщині чоловік вдарив жінку ножем в серце (Фото)

Попри зусилля медиків жінка померла.

28.10.2020 14:26   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині сталася дика НП, чоловік вдарив жінку ножем у серце та втік з місця злочину.

Читайте також

Прокурори довели вину чоловіка, який зарізав власного батька на Львівщині
Жителя Золочівщини обвинувачують в убивстві власного сина

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - ZNAJ.UA.

Так, стало відомо, що у вівторок, 27 жовтня, на Львівщині було скоєно вбивство. Близько 14:10 год, у Жовківське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району невідомий зловмисник наніс місцевій жительці удар ножем в ділянку серця та втік з місця події. 

 
Попри зусилля медиків, внаслідок отриманого поранення, 75-річна жінка померла. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Впродовж тридцяти хвилин, поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину — ним виявився 60-річний місцевий мешканець, та затримали його.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA