Затримали 45-річного львів’янина, який «порізав» знайомого

28.10.2020 19:23   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

У Франківський відділ поліції надійшло повідомлення від лікарів про чоловіка, який самостійно звернувся за допомогою в один із медичних закладів міста. Стан пацієнта медики оцінили як важкий – він втрачав свідомість, а під час огляду у нього були виявлені «чисельні різані рани в області грудної клітини та передпліч», пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

На лаві підсудних у Сокалі опинилась підозрювана у різанині
У центрі Львова бійка з ножами, є постраждалі (Фото)
Поліцейські затримали іноземця, причетного до нанесення ножових поранень львів’янці

До встановлення обставин події були задіяні слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції та інших служб Франківського відділу поліції. Правоохоронці розшукали та опитали очевидців події, вивчили записи камер відеоспостереження та встановили, що потерпілий, 47-річний львів’янин, отримав ножові поранення близько 17.30 на вулиці Героїв УПА у Львові під час конфлікту з 45-річним жителем Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Після цього зловмисник втік з місця події.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили місце, де може переховуватись втікач та невдовзі затримали його у підвалі одного з будинків на території району.

За фактом слідчі Франківського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД