За організацію контрабанди психотропних речовин в особливо великих розмірах затримано 31-річного жителя Одеської області

02.11.2020 17:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури спільно з УСБУ у Львівській області у ході розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.27, ч.3 ст.305 КК України, тобто за фактом незаконного переміщення через митний кордон України психотропних речовин в особливо великих розмірах, затримано 31-річного жителя м. Одеса.

Читайте також

Працівники Галицької митниці виявили понад 200 таблеток психотропної дії (Фото)
На Львівщині припинено діяльність злочинної групи, яка торгувала наркотиками

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що одесит у вересні 2018 року організував пересилання з Німеччини на територію України таблеток у кількості 1010 штук із вмістом 178,98 г особливо небезпечної психотропної речовини МДМА («екстазі»).

У ході обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучено: наркотичні та психотропні речовини різних видів, електронні ваги, поліетиленові пакети для фасування продукції, мобільний телефон та носії інформації.

За клопотанням прокурорів судом обрано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews