Унікальні пісні-пиріжки народилися в Україні

05.11.2020 15:48   Джерело: LvNews
Опубліковано : Новини Львівщини

Їх пишуть і співають відомі артисти, а кліпи створює 10-річна дівчинка.

Перша «пісня-пиріжок» Moonless party привернула чималу увагу американських таблоїдів, зокрема авторитетного Newsbreak. Її написав легендарний John Bass (“Клуб шанувальників чаю”, “Мертвий півень”, Руслана), а заспівала Olvia. Під цим псевдо ховається учасниця команди Тіни Кароль в «Голосі країни 2020» і учасниця Молодої опери “Ukraine – Terra Incognita” Ольга Баландюх.  

“Вірші-пиріжки” (cookies) вже давно набули популярности, - каже Джон. -  Тож наша творча команда вирішила, що можуть існувати також “пісні-пиріжки” (pattysong). Першим “пиріжком” став сингл Moonless party про те, як ледачий хлопець закохався в не зовсім адекватну дівчину, яка в свою чергу любила малого хлопця, котрий любив Snoop Dogg. А той, як часто буває у відомих реперів, любив лише сам себе. Вони всі дуже хотіли полетіти на місяць, жити та розважатись там, але квиток дали лише Snoop Dogg».

 тернопіль,   новини тернополя,   новини тернопільщини,   тернопільські новини,    пісня,    кліп,    Ольвія

«Під час тотального карантину ми у жартівливій формі виклали прагнення більшості вирватись з загальної паніки, обмежень та ізоляції, - розповідає Olvia. - Вирватись вдалось у Карпати, де десятилітня художниця Яся Онисько показала автору пісні свої малюнки і таким чином стала, можливо, першою в Україні десятирічною кліпмейкеркою».

Ольвія органічно вмонтувала себе в яскраво-кольоровий світ Ясі. Так вийшло яскраве та життєрадісне відео, яке не просто розповість про складний любовний багатокутник, а й підніме настрій у смурних реаліях 2020 року.

Робота над серією пісень-пиріжків триває. Наступний з’явиться найближчим часом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews