Махінації зі зміною адреси голосування: у Бориславі судитимуть місцеву мешканку

21.11.2020 21:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Дрогобицькою місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо 34-річної жительки м.Борислав, яку обвинувачують в умисному поданні до органу ведення Державного реєстру виборців неправдивих відомостей про виборців, тобто у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч.1 ст.158 КК України.

Читайте також

Збитків на 760 тисяч гривень – інспектору технагляду ЛОДА слідчі повідомили про підозру в службовій недбалості

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що жінка незаконно подала до Бориславського відділу ведення державного реєстру виборців Бориславської міської ради заяву щодо зміни своїм чоловіком виборчої дільниці для голосування на іншу адресу – у смт.Східниця, хоча він там не проживає і не проживав раніше.

Досудове розслідування, яке здійснювали слідчі СВ Бориславське ВП Дрогобицького ВП ГУ НП у Львівській області, завершене.

Санкція статті, інкримінованої обвинуваченій, передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 2 до 4 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк 5 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews