У Львові на виборах голови перемагає Садовий, - екзитполи

23.11.2020 13:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 22 листопада, у день голосування у другому турі за міського голову Львова було організовано три екзит-поли - опитувань виборців - на виході з дільниць.

У Львові обрали мера – ним став чинний голова міста Андрій Садовий, який згідно з результатами екзитполів, набрав 62,80% голосів у другому турі. А кандидат від «Європейської Солідарності» Олег Синютка отримав 37,20, пише- Щоденний Львів.

Екзит-поли у Львові проводили одразу три соціологічні агенції – львівська компанія «Фама», студія Савіка Шустера та Socis.

У другому турі виборів голови Львівської ОТГ, що відбувся 22 листопада, перемагає чинний мер Андрій Садовий. Про це свідчать результати двох екзит-полів станом на 19:00, проведені різними соціологічними компаніями.

За даними екзит-полу, проведеного Liberty Report на замовлення студії Савіка Шустера, Андрій Садовий отримав 62,8% голосів виборців, а його опонент Олег Синютка – 37,2%. Гранична похибка опитування – 1.21%, загалом опитали понад 9000 львів'ян на 60 дільницях.

Львівська соціологічна агенція Fama також зробила екзит-пол на замовлення ZAXID.NET. За даними соціологів, за Андрія Садового проголосувало 62,3% виборців, а Олега Синютку підтримало 37,7% виборців. Похибка дослідження –1,5%.

Опитування львів'ян на дільницях також проводила соціологічна компанія Socis. Наразі результати опитування виборців ця агенція не оприлюднила.

Нагадаємо, що у першому турі Садовий набрав 40,09% (91 131 голос), а Синютка – 31,1% (70 682). Явка виборців у першому турі склала 39,47%.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів