На Львівщині затримали 18-річного закарпатця, якого розшукували за крадіжки (Фото)

Фігуранта транспортують до ініціатора розшуку.

26.11.2020 15:20   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля
 

Минулого року в селі Великі Ком’яти, що на Виноградівщині, трапився ряд крадіжок з помешкань громадян. У ході розслідування майнових злочинів, поліцейські встановили, що всі вони – справа рук одного зловмисника. За даними фактами слідство проводилося за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, інформує поліція Закарпатської області, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

У Львові зловили злодія, що вкрав з машини сумку з грошима
У Сокалі жительку Житомирщини посадили під варту за крадіжки із проникненням
Підозрюваного у серійних крадіжках рецидивіста судять на Жовківщині

Слідчі зібрали достатньо доказів, що вказували на причетність до крадіжок місцевого юнака. Справу з обвинувальним актом скерували до суду. Для уникнення покарання обвинувачений переховувався від суду, тому його було оголошено у розшук. Закарпатські поліцейські передали орієнтування до всіх регіонів країни.

Так, вчора, 24 листопада, на Львівщині поліцейські зупинили 18-річного хлопця, який обвинувачується у вчиненні крадіжок з проникненням на території Закарпаття.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД