На Львівщині побились 12-річні школярки: відкрито кримінальні провадження

Досудове слідство триває.

30.11.2020 09:39   Джерело: Діло
Опубліковано : Патрік Скеля
У місті Турка на Львівщині 12-річні школярки побили однолітків. Правоохоронці знайшли в соцмережах відео бійки та відкрили кримінальне провадження, пише - Діло.

Читайте також

Поліція встановлює причини масової бійки зі стріляниною у Львові
Уночі у Львові сталася масова бійка зі стріляниною (Відео)
Жителя Волинської області засудили у Львові за побиття до смерті

24 листопада дві мешканки села на Турківщині повідомили у поліцію про те, що їхніх доньок побили. За словами заявниць, тілесні ушкодження дітям були нанесені, відповідно, одній 17, іншій – 19 листопада.

25 листопада у соціальних мережах правоохоронці виявили відео бійки, про яку йшлося в одній із заяв, поданих попередньо у поліцію.

Як встановили поліцейські, бійка відбулась у місті Турка. Також встановлені особи усіх учасниць події – двох дівчат, про побиття яких зявили їх матері та трьох інших віком 12 років. Усі неповнолітні були опитані у присутності батьків та психологів.

За двома фактами побиття відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на термін до двохсот годин, або виправні роботи на термін до одного року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Діло