На Львівщині чоловік влаштував підпал дільничного пункту поліції

Займання сталось внаслідок того, що зловмисник розбив вікно та кинув у приміщення димову шашку.

13.12.2020 11:22   Джерело: Главком
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівській області у місті Новояворівськ чоловік підпалив дільничний пункт поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне знищення або пошкодження майна».

Читайте також

Львівська волонтерка, яка намагалася себе підпалити, погрожує голодуванням
У 14-поверховому будинку у Львові загорілася шахта ліфту

Про це інформує пресслужба поліції, пише - Главком.

Повідомлення про займання надійшло на оперативну лінію 102 ввечері 12 грудня.

Працівники ДСНС погасили вогонь, внаслідок загоряння частково пошкоджені одне з вікон та підвіконня будівлі. Постраждалих немає, дільничний пункт був зачинений на момент пожежі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Яворівського відділу поліції. Як встановили правоохоронці, займання сталось внаслідок того, що зловмисник розбив вікно та кинув у приміщення димову шашку.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські протягом пів години встановили, що до вчинення злочину причетний 27-річний місцевий мешканець та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Главком