ПОДІЇ На Золочівщині виявили тіло жінки, яка безвісно зникла у жовтні цього року

15.12.2020 15:26   Джерело: Вибір
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці дякують мисливцям, військовослужбовцям та всім  небайдужим громадянам, які протягом двох місяців долучалися до розшуків мешканки одного з сіл Буського  району.

Читайте також

У Львові на парковці знайшли машину з трупом
Труп у таксі: тіло чоловіка знайшли в автомобілі
У зачиненій квартирі, де кілька тижнів пролежала померла, горіли дві конфорки

У листопаді до поліції надійшло повідомлення від родичів 61-річної  мешканки одного з сіл Буського району про те, що 16 жовтня пенсіонерка   вийшла з будинку свого брата в селі Побіч Золочівського району, однак додому не повернулась, пише - Вибір.

До пошуків зниклої жінки  залучалися співробітники територіальних відділ поліції, кінологи, військовослужбовці, мисливці та небайдужі громадяни.

На жаль, 13 грудня тіло жінки без ознак життя було виявлено у лісовому масиві на Золочівщині, в п’яти  кілометрах від будинку родича, де її бачили востаннє.   

Поліцейські Львівщини дякують усім небайдужим громадянам,  а також військовим, мисливцям, які допомагали у пошуках жінки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вибір