На Львівщині продали спиртзавод за 55 млн гривень

26.12.2020 23:17   Джерело: Діло
Опубліковано : Патрік Скеля
24 грудня відбувся аукціон з приватизації Великолюбінського місця провадження діяльності та зберігання спирту з переліку обєктів ДП «Укрспирт».

Читайте також

Розливали в гаражі: СБУ викрила підпільників, що виготовляли фальсифікат

Про це повідомили у ЛОДА, пише - «Діло».

Від приватизації окремого майна Великолюбінського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» до бюджету надійде понад 55 мільйонів гривень.

При тому, що на участь в аукціоні була подана лише одна заявка, вартість зросла у 1,83 разів, зі стартових 29 млн 968 тис рн до понад 55 млн гривень.

Таке зростання ціни зумовлено дією алгоритмів онлайн-аукціонів, які мотивують учасників робити високі початкові цінові пропозиції, від яких залежить подальша конкурентна перевага під час торгів.

«На Львівщині це вже 4-тий успішний онлайн-аукціон з приватизації об’єктів ДП «Укрспирт», яку проводить Фонд державного майна в рамках демонополізації спиртової галузі. У цьому році заплановано проведення ще одного аукціону з продажу Борокського МПД, який  відбудеться 29 грудня», — зазначила т.в.о. директора департаменту Людмила Гончаренко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Діло