На Львівщині судитимуть зловмисницю, причетну до шахрайства

03.01.2021 14:02   Джерело: Вибір
Опубліковано : Патрік Скеля

Як встановили дізнавачі Дрогобицького відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, 22-річна місцева мешканка у шахрайський спосіб отримувала з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування допомогу по безробіттю, пише - Вибір.

Читайте також

У Львові засудили шахрая, який ошукав жінку на понад 160 тис грн
На Львівщині колишньому правоохоронцю повідомили про підозру у шахрайстві та підробці документів
У Львові викрили шахраїв, які незаконно привласнювали та продавали квартири

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що в липні 2020 року жінка звернулася в Дрогобицький міськрайонний центр зайнятості з заявою про надання їй статусу безробітної, приховавши інформацію про те, що є студенткою денної форми навчання одного з університетів Дрогобича. Відтак, зловмисниця у період з липня по листопад  отримувала грошову допомогу по безробіттю, чим завдала державі майнової шкоди.

Дізнавачі Дрогобицького відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, повідомили 22-річній місцевій мешканці про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання – до трьох років обмеження волі. 

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. 

Відділ комунікації поліції Львівської області, 
за матеріалами Наталії Постойко 
Дрогобицький відділ поліції


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вибір