Викрили двох закарпаток, які скоїли крадіжки у центрі Львова

13.01.2021 14:27   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

На вулиці Під Дубом у Львові, під час відпрацювання, оперативники карного розшуку поліції Львівщини виявили зловмисницю, причетну до крадіжки речей із наплічника у перехожої, 35-річної львів’янки. Як у подальшому встановили правоохоронці, у потерпілої було викрадено гроші у сумі 500 гривень та косметичку, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

У Львові зловили злодія, що вкрав з машини сумку з грошима
У Сокалі жительку Житомирщини посадили під варту за крадіжки із проникненням
Підозрюваного у серійних крадіжках рецидивіста судять на Жовківщині

Зловмисницю, причетну до скоєння кримінального правопорушення, поліцейські доставили у Галицький відділ поліції. Нею виявилась мешканка міста Берегове Закарпатської області віком 22 роки.

Ще одну зловмисницю оперативники викрили 10 січня, також під час відпрацювання. Встановлено, що 19-річна мешканка Закарпатської області причетна до викрадення гаманця з сумки у перехожого, 46-річного львів’янина. Подія сталась у центральній частині Львова – на вулиці Академіка Гнатюка. Тоді зловмисниця заволоділа гаманцем з грошима у сумі 2 тисячі гривень, 25 доларів США та 5 Євро.

За цими фактами дізнавачі Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до п’яти років.

Обидвом зловмисницям дізнавачі повідомили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень.

Поліція Львівської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД