ЛКП «Лев» відновило роботу і збільшило зону обслуговування. Графік виїзду бригади ловців

15.01.2021 22:22   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

ЛКП «Лев» завершує плановий цьогорічний карантин уже сьогодні, 15 січня, та повноцінно відновлює свою роботу із гуманного регулювання чисельності безпритульних тварин на території Львівської МТГ та надання всієї необхідної ветеринарної допомоги.

Читайте також

У Львові на третину скоротили чисельність безпритульних собак
Бюджетні кошти Львова обслуговуватиме банк, який очолює депутат від «Самопомочі»

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише - Щоденний Львів.

«За час нашого карантину команда ретельно продезінфікувала усі приміщення, територію, вольєри, будки, інвентар та провела поточні ремонтні роботи»,- запевнили в ЛКП «Лев».

Підприємство повідомило, шо з 1 січня його робота розповсюджується на територію всієї Львівської МТГ,.

«Саме тому ми коригуємо графік вилову безпритульних собак. Зокрема, бригада ловців буде здійснювати виїзди в населені пункти МТГ щосереди та щосуботи, в інші дні тижня — в райони міста Львова. Позачергово виїзди здійснюватимуться в ургентних випадках.

Собаки, виловлені у районах міста Львова, перебуватимуть на підприємстві 21 день, а в населених пунктах ОТГ — 14 днів (щоб першочергового стерилізувати більшу кількість тварин, відповідно запобігати їх розмноженню).

Графік вилову подаємо нижче та наголошуємо, що наразі ми налаштовуємо роботу у новому форматі, тому графік може коригуватись», — інформують на підприємстві.

Виїзд бригади здійснюється виключно за телефонним запитом на номер (068) 535−45−45.

ЛКП «Лев» працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00 на вул. Промисловій, 56 у м. Львові.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів