Бюджетні кошти Львова обслуговуватиме банк, який очолює депутат від «Самопомочі»

06.01.2018 14:30   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

«Укргазбанк» обслуговуватиме кошти міського бюджету Львова у частині бюджету розвитку. Варто зазначити, що цю фінансову структуру очолює депутат Львівської міської ради від партії «Самопоміч», член постійної комісії із питань фінансів та планування бюджету Львова Олег Василишин.

Читайте також

У Львові згоріло приміщення «Сбербанку» Росії (Відео)

Відповідне рішення прийняли вчора, 5 січня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, пише - Вголос.

«Укласти договір з Львівською обласною дирекцією публічного акціонерного товариства «Акціонерний банк «Укргазбанк» щодо обслуговування коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова. Продовжити дію банківського рахунку у банку, на який органами казначейства щоденно переказуються кошти за кодами класифікації доходів бюджету розвитку, а також зараховуються кошти, які передаються з загального фонду бюджету», – йдеться у рішенні виконкому. 

Директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук сказав, що у нього немає притензій до роботи «Укргазбанку» та наголосив, що мова йде не про депозитні кошти Львівської міської ради, а саме про обслуговування бюджетних коштів. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос