На Дрогобиччині чоловіка судитимуть за зрубані ялиці напередодні Нового року

Зрубав ялиці напередодні Нового року – справу передано до суду.

04.02.2021 23:37   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Дрогобицькою місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо 34-річного жителя Дрогобицького району,  якого обвинувачують у незаконній  порубці деревини, що заподіяло істотну шкоду (ч.1 ст.246 КК України).

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що 31 грудня минулого року чоловік за допомогою бензопили зрубав 3 ялиці на території Нагуєвицького лісництва, заподіявши істотну шкоду державному підприємству у розмірі близько 47 тис грн.

Досудове розслідування здійснювали  слідчі СВ Дрогобицького ВП ГУ НП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 тис до 1,5 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews