Розбещення неповнолітніх: у Львові судитимуть псевдопастора

20.02.2021 11:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо 47-річного, якого обвинувачують у вчиненні розпусних дій щодо неповнолітніх осіб, статевих зносинах з особами, які не досягли статевої зрілості та у зґвалтуванні малолітньої (ч.1,2 ст.156, ч.1 ст.155, ч.4 ст.152 КК України).

Читайте також

Жінка, на яку накинувся маньяк у Сихівському лісі, розповіла деталі нападу
Справа про зґвалтування 12-річного хлопчика: відбувся слідчий експеримент
Прокуратура на Львівщині оскаржуватиме вирок щодо ґвалтівника, якого засудили до 7 років неволі

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що чоловік, прикриваючись діяльністю дитячого духовно-просвітницького товариства (пов’язаною, зокрема, з організацією дозвілля дітей) і користуючись абсолютною довірою, як дітей, так і їхніх батьків, систематично вчиняв щодо малолітніх і неповнолітніх дівчат розпусні дії сексуального характеру та вступав із ними у статеві зносини.

Протягом тривалого часу обвинуваченому вдавалося приховувати від оточуючих свої протиправні дії, аж доки одна із його жертв у 2019 році, уже досягнувши повноліття, зважилась повідомити про пережите правоохоронцям.

У процесі розслідування встановили ще 5 потерпілих, загалом виявлено 147 епізодів злочинної діяльності.

Наразі чоловік перебуває під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУ НП у Львівській області.

За вчинене обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews