У Львові затримали 27-річну волинянку, яка знімала і розповсюджувала порно (Фото)

03.03.2021 14:27   Джерело: Конкурент
Опубліковано : Патрік Скеля

Уродженку Володимира-Волинського, яка мешкає у Львові, звинуватили у створенні й розповсюдженні порнографічних фото- і відеоматеріалів.

Читайте також

У Львові правоохоронці скерували до суду справу щодо подружжя, яке підозрюють у створенні інтим-салонів
У Перемишлянах знайшли ґвалтівника 18-річної сироти з Франківщини
У Львові 35-річний чоловік розбещував двох дітей

Про це повідомив «Буг» з посиланням на поліцію Львівської області, пише - «Конкурент».

Правоохоронці встановили, що в період з березня 2020 року по лютий 2021 року 27-річна жінка створювала та викладала на одному з телеграм-каналів фото та відео з ознаками порнографії, після чого пропонувала інтернет-користувачам за оплату отримати доступ до перегляду.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки та інші речові докази. Згідно з висновками експертів, фото та відео, що містились на цих носіях, належать до продукції порнографічного характеру.

26 лютого слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, повідомили дівчині про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 та ч.3 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваній – до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Як стало відомо «Бугу» з власних джерел, дівчина родом з Володимира-Волинського.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Конкурент