Псевдомінувальника торгівельного комплексу у Львові затримали у Харкові

Слідчі дії тривають.

07.03.2021 07:16   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Патрік Скеля

Зловмисник кілька днів поспіль повідомляв про підготовку до вибуху в торгівельно-розважальному комплексі на вулиці Кульпарківській у Львові.

Читайте також

Телефонний терор: кримчанку судитимуть за лже-замінування львівської вулиці
Затримали 55-річний чоловіка, який «замінував» квартиру у Львові

Повідомлення про мінування надійшли до оператора служби «102» ще 24 та 25 січня 2019 року, пише - Магнолія-ТВ.

В ході досудового розслідування слідчими було встановлено 38-річного мешканця міста Рубіжне Луганської області, який міг бути причетним до вчинення вказаного злочину, зокрема, мав мотив до його скоєння.

За результатами фоноскопічної експертизи отриманих зразків голосу фігуранта встановлена їх тотожність голосу особи, яка здійснила повідомлення до поліції.

Детективи з’ясували, що у такий спосіб зловмисник хотів помститися своєму брату, який заборгував йому 1 850 000 гривень і орендував приміщення у ТРК у Львові.

Днями поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання правопорушника. Цього ж дня Київський районний суд Харкова обрав підозрюваному  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєння злочину чоловіку загрожує до 8 років тюремного ув’язнення.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ