Обвал мосту на дорозі Львів-Луцьк: як довго траса буде заблокована

Траса Луцьк-Львів – перекрита.

05.05.2021 11:22   Джерело: «Волинь»
Опубліковано : Патрік Скеля

У селі Гайок на Львівщині обвалився міст. Аварія сталась 3 травня о 19:30. На щастя, постраждалих немає. Але для транспорту – це справжній колапс.

Обвалений міст розділив село на дві частини, йдеться в сюжеті 12 каналу, пише - «Волинь».

 Щоб потрапити на свято до церкви люди перебираються через обвалини, хто як може. Є серед місцевих і сміливці, як от Роман з велосипедом. Каже: спішить на службу. Те, що сталось, для місцевих – не несподіванка. Цей міст вони вже давно переходили з острахом. Через вузьку дорогу тут часто не розминаються вантажівки чи громадський транспорт.

За словами селян, обвалу можна було уникнути. Про тріщини місцевій владі, каже священник Богдан, повідомляв ще у п‘ятницю. Реакція – відсутня.

За словами селян, обвалу можна було уникнути. Про тріщини місцевій владі, каже священник Богдан, повідомляв ще у п‘ятницю. Реакція – відсутня.

«Я звернувся – один день перетягнули. Тепер замість п‘яти хвилин дороги людям доводиться їхати цілих сорок бездоріжжям», – ділиться Богдан Стефанишин, священник.

Об’їжджати пропонують двома шляхами: Жовква – Червоноград та Буськ – Лопатин. Та це, запевняє отець, проблеми не вирішує. Станом на обід четвертого травня обвалений міст обгородили блоками та стрічками. На місці крім місцевих і журналістів, ні владців, ні комунальників. Як довго траса буде заблокована та чи будуть відповідати за те, що сталось причетні, – поки невідомо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «Волинь»