Львівщину відвідали генерали Збройних сил США

15.05.2021 13:23   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Командувач 7-го командування з підготовки ЗС США бригадний генерал Крістофер Норі та командир 5-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС США генерал-лейтенант Джон Колашескі провели робочу зустріч із командувачем з підготовки Командування Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенантом Олександром Павлюком та начальником Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павлом Ткачуком.

Про це інформує Національна академія Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, пише - Щоденний Львів.

Генерал-лейтенант Павло Ткачук ознайомив генерал-лейтенанта Джона Колашескі з можливостями та планом розвитку Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Львів), результатами діяльності Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна (JMTG-U). За допомогою фахівців JMTG-U вже підготовлено близько 20 тисяч військовослужбовців Збройних Сил України. Ця співпраця триває та набирає обертів.

Під час брифінгу українські та американські генерали обговорили перспективні напрямки подальшої співпраці.

— Висловлюю слова щирої вдячності бригадному генералу Крістоферу Норі за активну допомогу та постійну підтримку з боку 7-го командування з підготовки ЗС США, яку ми відчуваємо, — зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук. — Водночас щиро радий знайомству з генерал-лейтенантом Джоном Колашескі. Переконаний, що за участю командування 5-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил США результати, яких ми досягли спільною працею з американськими партнерами, будуть зростати та примножуватись.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів