Суд задоволив позов обласної прокуратури про повернення земельної ділянки лісового фонду вартістю понад 13 млн грн

18.05.2021 11:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Господарський суд Львівської області задовільнив позов Львівської обласної прокуратури в інтересах держави до Миколаївської райдержадміністрації та ТОВ «Агробудсервіс» про повернення земельної ділянки лісового фонду, що знаходиться на території с.Бродки площею 4,3 га та вартістю 13,1 млн грн у власність держави.

Читайте також

Львівська прокуратура відсудила майже 3 га землі

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що розпорядження про надання в користування земельної ділянки не видавалось, договір не підписувався, не був зареєстрований у встановленому порядку, земельна ділянка в Державному земельному кадастрі зареєстрована пізніше, ніж права відповідачів на неї, а земельна ділянка була надана товариству в оренду під розширення кар’єру піску для розробки Південно-Тростянецького родовища на підставі підроблених документів.

Відтак, щоб відновити порушені майнові права, прокуратура  пред’явила позов до суду, який рішенням Господарського суду Львівської області задоволено в повному обсязі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews