Ці слова говорять тільки ті пари, які вже не люблять і не поважають один одного

24.07.2021 23:00   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Львівський Новинар

Коли двоє людей перестають любити один одного, коли вони втомлюються один від одного, але при цьому не готові залишити свою звичку «бути разом», їх починає все дратувати. Приводи для сварок самі собою з’являються… І ми вже перестаємо намагатися розібратися, просто кричимо, щоб хоч трохи зняти роздратованість…

Ось кілька фраз, які говорять про те, що ви вже давно перестали поважати один друг, і можливо любити…

1. Про що я думала, коли закохувалася в тебе

Вираз, що ставить знак рівність між вашим партнером і абсолютним нулем. Ви виключаєте все хороше, що колись вас в ньому привернуло…

2. Я не знаю, чому все ще не пішла від тебе

Або ви все ще любите і не ставите таке собі питання, або більше не любите, але занадто боягузливі, щоб розірвати звичні стосунки.

3. У мене немає бажання ні говорити з тобою, ні слухати тебе…

Така собі м’яка форма прохання прикинутися «що тебе просто не існує»… Хіба таке говорять коханим людям?

4. Замовкни!

Груба форма, яка, напевно, самим ясним чином говорить про те, що нас уже не поважають.

5. Я не питаю тебе. Я кажу, що…

Позбавляти права голосу людину, з якою ми ділимо ліжко, їжу, минуле… напевно, це ознака того, що для нас вже не так важливо ділити з ним майбутнє?

6. Коли мені буде цікава твоя думка, я запитаю, добре?

Ще одна форма сказати людині, що вона у вашому житті більше не займає досить місця, щоб вас цікавила її думка і почуття…

7. Тебе ніхто не тримає

Звичайно ніхто нікого не тримає і не утримує, але коли це говориться в грубій і агресивній формі, тут же складається враження, ніби нам кажуть «ти вільний від цих стосунків».

8. Я просто витрачаю дорогоцінний час на такого, як ти…

«Такого» – це якого? Негідного ваших почуттів, вашого часу? Напевно, це одна з найбільш образливих форм вираження «я тебе не поважаю і я тобі не люблю».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком