10 речей, які кожен чоловік таємно ненавидить в своїй жінці

27.07.2021 23:01   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Львівський Новинар

Іноді те, що чоловік ненавидить в своїй жінці, пояснює його любов більше, ніж будь-який романтичний жест. Це може тебе здивувати, але…

1. Він ненавидить дивитися, як тобі боляче.

Коли чоловік любить, твої почуття – це його почуття. Кожен раз, коли тобі боляче, йому теж боляче, і він ненавидить це, тому що відчуває себе безпорадним. Коли тобі боляче, поділися з ним почуттями. Він зробить все, щоб тобі стало легше.

2. Він ненавидить, коли ти намагаєшся приховати свій біль.

Він розуміє, що у тебе є свої проблеми, і може він нічим не може допомогти. Але коли ти плачеш у ванній або вночі, він ненавидить, що не може тобі допомогти.

3. Він ненавидить, коли тебе немає поруч.

Коли двоє людей вирішують проводити життя разом, вони звикають один до одного настільки, що коли тебе немає, відчуття, ніби у нього не вистачає руки або ноги. Навіть якщо він начебто і хоче побути один, він все одно сумує за тобою.

4. Він ненавидить, коли ти сумніваєшся в своїх здібностях.

Ти вирішила бути з ним, знаючи, що він не ідеальний, але ти побачила в ньому найкраще. Так само і він. Коли тебе долає невпевненість, розмовляй з ним. Його впевненість в тобі допоможе.

5. Він ненавидить, коли інші не поважають тебе.

Люди в принципі захищають тих, кого люблять. Тому не ображайся, коли твій чоловік може бути злегка агресивний на тих грубіянів, які нешанобливо з тобою обходяться.

6. Він ненавидить, коли ти йдеш на компроміс з собою заради нього.

Він не хоче, щоб ти була ідеальною для нього. Він не хоче, щоб ти змінювалася, тому що він полюбив тебе саме такою, яка ти є.

7. Він ненавидить, коли ти здаєшся.

Невдачі – неминуча складова життя, але він бачить той час і зусилля, які ти присвячуєш своїй справі. Тому не любить, коли ти опускаєш руки. Довірся йому, він тебе надихне йти далі.

8. Він ненавидить, коли ти принижуєш себе.

Так, наше тіло змінюється з віком і не в кращу сторону. Але люблячий чоловік ненавидить, коли ти починаєш критикувати себе або порівнювати з іншими жінками. Він вирішив бути з тобою не через твою фігуру, і ваші стосунки глибші, ніж твої розтяжки або целюліт.

9. Він ненавидить бути причиною твоєї смутку.

Ми часом завдаємо біль тим, кого любимо. І завжди про це шкодуємо. Іноді він може робити це ненавмисно, іноді – спересердя, але коли йому шкода, йому дійсно шкода. Його серце пов’язано з твоїм, і йому теж боляче, коли він робить боляче тобі.

10. Він ненавидить, коли ти не щаслива.

Це головна суть всього списку. Ви вирішили провести все життя разом, так що вір в нього, навіть якщо він іноді оступається. Він все одно любить тебе і хоче, щоб ти була щасливою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком