У Львові побили відому волонтерку, яка опікується тваринами. Поліція не реагує, - голова ГО

17.08.2021 21:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

На відому львівську волонтерку Галину Вересклію, яка виконує функцію міста та годує безпритульних котів, напав сусід.

Про це у Facebook повідомила голова ГО  "Еко-Прогрес” Устина Бойко, пише Dailylviv.com.

"На відому львівську волонтерку Галину Вересклію, яка по суті виконує функцію міста та годує безпритульних котиків, напав сусід.",- написала Устина Бойко

За її словами, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, сусід завдавав ударів по потилиці та голові Галини Вересклії.

"Галя в шоковому стані подзвонила до мене та попросила викликати поліцію. Я зателефонувала в поліцію, відповідь була: "Патруль скеровано". Проте, ніхто так і не приїхав, дзвінків було 5 з мого номеру та 2 від п.Галини.

Сьогодні Галина Вересклія подала заяву в Шевченківський райвіділ поліції. Завтра аналогічна заява буде скерована у Львівську обласну прокуратуру.

Галину забрала швидка допомога для обстеження, оскільки є сильне головокружіння та нудота", - зазначила Устина Бойко.

У пості голова ГО  "Еко-Прогрес” Устина Бойко звертається до керівників Національної поліції України - Ігоря Клименка і поліції Львівщини - Олександра Шляховського з проханням відреагувати на цей інцидент, взяти під особистий контроль справу та притягнути до відповідальності працівників поліції і нападника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews