65 тис грн хабара від пенсіонера за операцію на серці – викрито заввідділення кардіологічного центру у Львові

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито виконуючого обов'язки завідувача одного із відділень «Львівського обласного клінічного лікувально-діагностичного кардіологічного центру» на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, лікар вимагав та одержав 65 тис грн хабара від представника пацієнта лікарні за проведення операції пенсіонеру по встановленню кардіостимулятора.

Службовця затримано на місці вчинення злочину в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі тривають слідчі дії. Вирішуються питання щодо повідомлення фігуранту про підозру, обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури