У Дніпрі рятують пораненого бійця з Львівщини

03.09.2021 15:05   Джерело: Вголос
Опубліковано : Львівський Новинар

Медики обласної клінічної лікарні імені Мечнікова у Дніпрі рятують життя 27-річного бійця 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила Андрія Дячишина.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив генеральний директор лікарні Сергій Риженко.

«Йому 27 років. Він захищає Україну. Та отримав поранення, не сумісне з життям, коло Горська Донецької області. 29 серпня снайпер поцілив йому в голову.», - написав лікар.

Також Сергій Риженко повідомив, що молодий боєць вже двічі був пораненим. Але після кожного одужання повертався на передову. Бо йому не було куди йти – він сирота. З рідних у нього є тільки сестра.

І ось це, крайнє поранення, є дуже важким. Прямо з поля бою Андрія Дячишина привезли до Дніпра у комі, на штучному диханні, у медикаментозній седації. Куля пробила череп: ввійшла у скронево-тім’яну частину та вийшла з іншого боку голови.

«На п’ятий день після операцій його стан потроху стабілізується. Нейрохірурги, реаніматологи та медсестри дбають про нього як про рідного сина. Попереду у нього тривалий шлях боротьби за життя», - каже лікар.

Відомо також, що позивний бійця – Морячок. І на війні він з самого початку, з 2014 року. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос