На Львівщині заступник мера нагрів руки на продуктах для дітей

20.09.2021 18:06   Джерело: Кулемет
Опубліковано : Львівський Новинар

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру заступнику міського голови Червонограда у службовій недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України), та фізичній особі-підприємцю у незаконному заволодінні майном (ч.ч. 2,3 ст. 191 КК України).

Про це пише Кулемет з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

За даними слідства, у лютому 2018 року фоп переміг у тендері для постачання продуктів харчування для потреб шкіл Сокальського району, зокрема яловичини охолодженої та філе курячого. Пізніше підозрюваний укладав додаткові угоди для поставки продуктів проте вже за необґрунтовано значно вищими цінами, а різницею між фактичною та сумою що була сплачена, незаконно заволодів.

У свою чергу, заступник міського голови Червонограда, який на той час був директором комунальної установи «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району», через службову недбалість, при відсутності коливання ціни на яловичину, придбав для закладів освіти району товар за значно завищеними цінами.

Як результат, комунальному підприємству було заподіяно матеріальну шкоду на суму понад 170 тис грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет