Львівгаз збут: ціна газу в опалювальний сезон залишиться незмінною

02.10.2021 12:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Компанія «Львівгаз збут», яка працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, підписала договір з НАК «Нафтогаз України» і не змінює ціну газу в річних тарифах. Незважаючи на значне подорожчання блакитного палива на європейських енергоринках, кубометр газу для побутових споживачів й надалі коштуватиме 7,99 гривень.

«Компанія має контракт з «Нафтогазом» на закупівлю газу для потреб клієнтів ТОВ «Львівгаз збут». Це означає, що до 1 травня наступного року ціна газу зафіксована і для нас, як постачальника, і для наших клієнтів. А отже, ще 7 місяців фізичні особи користуватимуться газом за стабільною ціною – 7,99 за куб», – розповів директор ТОВ «Львівгаз збут» Павло Майк.

Зараз у компанії повним ходом йде підготовка до старту опалювального сезону. Постачальник нагадує про необхідність вчасно сплачувати за спожите паливо та закликає не накопичувати борги.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews