Померли в один день: На Львівщині подружжя не змогло подолати коронавірус

27.10.2021 21:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У Львівській області від ускладнень коронавірусу в один день померла подружня пара. І чоловіку, і жінці було по 66 років, також вони обоє не мали щеплень проти COVID-19. Про це повідомляє Depo.Львів із посиланням на 24 канал.

У Facebook про смерть подружжя написала сестра жінки Леся Баранюк:

"Все життя разом: школа, одруження у 18 років, народження чудових синів і прекрасної доні, одна палата в реанімації впродовж місяця....  Вона завжди жартувала, що вони помруть в один день, а Він додавав: "Тільки ти трохи швидше....". Так і сталось - вони померли в один день, Володя зміг прожити без Марії тільки 12 годин... Як же нестерпно боляче....", - йдеться у дописі.

 

За словами головного лікаря Новояворівської лікарні Григорія Мороза, подружжя до смерті майже місяць лежало у реанімації. Їх госпіталізували з пневмонією ще 29 вересня.  Жінка померла вранці 26 жовтня, а чоловік – через 12 годин.

"Щеплення від коронавірусу подружжя не робило. Володимир раніше пережив інфаркт, а у його дружини діагностували цукровий діабет", – зазначив головний лікар Григорій Мороз.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews