«Шахтар» Донецьк – «Львів»: прогноз на матч чемпіонату України

У рамках 17-го туру чемпіонату України донецький «Шахтар» у Києві на стадіоні «Олімпійський» прийме ФК «Львів».

02.12.2021 09:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Львівська команда не являється фаворитом цього матчу. Успіх «Шахтаря» в цьому протистоянні йде за 1,12, нічия – 8,00, перемога «Львова» оцінюється букмекерами в 30,00. Прочитати інші спортивні прогнози з вигідними коефіцієнтами можна на порталі «ВсеПроСпорт».

«Шахтар» зараз ділить позицію лідера в УПЛ з «Динамо», який набрав за 16 турів 41 бал. У «гірників» 13 перемог, дві нічиї, та одна поразка. Підопічні Роберто Де Дзербі вже не претендують на виступи в єврокубках навесні, оскільки у Лізі чемпіонів «Шахтар» взяв лише один бал за п'ять турів.

«Львів» погано виглядав на старті цього сезону Прем'єр-ліги, але зараз команда поступово вибралася із кризи. Так два останні матчі у чемпіонаті «леви» виграли, залишивши без очок «Зорю» (2:1) та «Маріуполь» (1:0). 

«Львів» має позитивний досвід протистоянь із «Шахтарем». Так минулого сезону львівський клуб обіграв опонента на домашній арені (3:2), але перша зустріч у поточній кампанії закінчилася переконливою перемогою «гірників» у гостях (3:0).

Також варто відзначити атаку «Львова», яка відрізнялася голами у чотирьох із п'яти минулих турів УПЛ. У «Шахтаря» друга атака чемпіонату – 41 м'яч за 16 турів.

«Шахтар» не може дозволити собі осічку у майбутній грі, тому команда Де Дзербі напевно проявить себе в атаці. Не виключно, що «Львів», який набрав хід, свій гол теж заб'є.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews