Промоутер Камбососа не виключив бій із Василем Ломаченком

Український боксер Василь Ломаченко може провести бій із абсолютним чемпіоном світу Джорджем Камбососом.

02.12.2021 09:47   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Ломаченко може стати суперником Камбососа, якщо переможе Коммі. Нагадаємо, бій Ломаченко – Коммі відбудеться 11 грудня у Нью-Йорку, прочитати прогнози на спорт з вигідними коефіцієнтами від букмекерських контор можна на сайті “ВсеПроСпорт”. Але, слід зазначити, що Коммі - страшенно хороший боєць. 

За словами промоутера Ді Беллі їм потрібно визначитись, що робити далі. Один із можливих суперників – Джервонта Девіс. На думку промоутера, поєдинок Камбососа з Ломаченком буде більшим через статус Василя. 

Нагадаємо, 27-го листопада Камбосос переміг роздільним рішенням суддів Теофімо Лопеса (115:111, 113:114, 115:112) та став абсолютним чемпіоном світу.

Останнім боєм Ломаченко став поєдинок проти чемпіона WBA, WBO та IBF у легкій вазі, того ж самого, Теофімо Лопеса у жовтні минулого року. Проте, українець поступився супернику одноголосним рішенням суддів. Слід зазначити, що багато хто вважає, що то була нічия.

Раніше український спортсмен припустився можливості виступу в UFC.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews