«На тілі немає живого місця»: лучани, які втрапили у ДТП на Львівщині, – у важкому стані

12.01.2022 09:09   Джерело: Волинські новини
Опубліковано : Львівський Новинар

Сім’ї з Луцька, яка постраждала у ДТП за участі рейсового автобуса «Львів-Радехів» та легковика Mazda 9 січня на трасі Львів-Луцьк, потрібна допомога. 35-річні чоловік та жінка – у важкому стані, їхній 9-річний син – у стані шоку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила луцька волонтерка Вікторія Пащенко.

«Люди! Кричу! Благаю про допомогу. Наші лучани Людмила Глинчук та її чоловік Сергей Демих з 9-річним сином Тимофієм потрапили вчора вранці у страшну аварію на трасі Львів-Луцьк. Дитина в шоковому стані. Сергій, а особливо Люда дуже тяжкі! У Сергія множинні переломи...У Люди все тіло в переломах, немає живого місця. Ця сім'я допомагала мені волонтерити з початку війни. Це щирі та хороші люди. Пишу особисто, бо знаю їх роками», – інформує волонтерка.

 

Для того, аби допомогти постраждалим внаслідок аварії лучанам боротися за життя, терміново шукають донорів крові будь-якої групи у Львові. Саме тому просять відгукнутися волинян, які мають друзів та рідних у цьому місті та попросити їх стати донорами.

Усім охочим здати кров слід звернутися у лікарню на вулиці Миколайчука, 9 у Львові.

«Сім'я у великому страху та розпачі, молять про допомогу. Тому прошу небайдужих помолитися або замовити молебень», – звертається Вікторія.

Номер картки для допомоги сім’ї постраждалих:

4149 4993 4704 0097 – отримувач Данилюк Оксана (сестра Сергія)

Нагадаємо, 9 січня на трасі Львів-Луцьк сталася ДТП за участі рейсового автобуса «Львів-Радехів» та легковика Mazda 5. В аварії постраждала сім'я з Луцька. Внаслідок ДТП водій легковика та двоє пасажирів, 9-річний хлопчик і 35-річна жінка, які є мешканцями Луцька, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Також отримали травми та були доставлені до медичного закладу водій автобуса і троє його пасажирок віком 22, 33 і 46 років – усі жительки Львівського району.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Волинські новини