Зберігав зброю та продавав психотропи – у Жидачеві судитимуть місцевого мешканця

Прокурорами Стрийської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо раніше судимого 44-річного мешканця Жидачева за фактами незаконного зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів, а також збуту психотропних речовин та зберігання наркотиків та психотропів в особливо великому розмірі (ч.1 ст.263, ч.1 ст.307, ч.2 ст.307, ч.3 ст.307, ч.1 ст.309 КК України).

Розслідування встановило, що у місті Жидачів чоловік займався продажем амфетаміну. Окрім цього, під час обшуку за місцем його проживання було виявлено та вилучено вогнепальну зброю та боєприпаси до неї, а також ряд наркотичних засобів та психотропних речовин, в тому числі амфетамін.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури