Мешканця Львівщини судитимуть за побиття поліцейського

18.01.2022 10:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Прокурорами Галицької окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт щодо раніше судимого 26-річного мешканця Львівщини, якого обвинувачують в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесного ушкодження, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків та у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин без мети збуту, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 345, ч. 2 ст. 309 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2021 року обвинувачений, керуючи транспортним засобом, не зупинився на вимогу працівників поліції та спробував втекти, однак був зупинений. Під час затримання підсудний чинив опір правоохоронцям, намагався вирватися та завдав декілька ударів поліцейському, тим самим спричинивши йому легкі тілесні ушкодження.

Окрім цього, у ході затримання в автомобілі обвинуваченого було виявлено та вилучено два поліетиленові пакети з психотропною речовиною, обіг якої обмежено, та які останній зберігав для власного споживання.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ Львівського РУП № 1 ГУ НП у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews